Ispiši ovu stranicu

Prodaja letvica za okvire

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Letvice za okvire su drvene kvalitetno izrađene i vrhunski dizajnirane talijanske proizvodnje ugledne firme INCOM srl Lugnano (PI). Drvo koje se koristi za okvire je ayous ili samba, bor, jela i ramin.

Osnovne karakteristike ovih vrsta drveta je da se mekane sem ramina i da se lako obrađuju ali su velike nosivosti pa se kod velikih formata treba koristiti šira letvica.  Profili su raznovrsni i to od jednostavnih, ravnih oblika pa sve do baroknih profila.

  

Različitih dovršenja letvica kao što su otvorenih i zatvorenih pora, dekapirano, gipsa, drvenim pastama  Lakiranje letvice se izvodi u posebnim termičkim komorama sa dvokomponentnim lakovima sa mat , sjajnim i satiniranim završnim lakom koji.

Metalizirane letvice se izrađuju strojno sa folijama presvučenih termosenzibilnim ljepilom prethodno letvice imaju dovršenje zatvorenim porama. Letvice se mogu pozlatiti ručno sa listićima od zlata i srebra a također i imitacijom zlata, srebra i bakra. Nakon toga obično se vrši patiniranje, četkanje, struganje i razne druge metode u svrhu postarivanja pozlaćene letvice.