Slikarski pribor i materijal

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U širokoj ponudi slikarskog pribora i materijala možete pronaći gotovo sve potrebno  za različite slikarske, grafičke tehnike. Usporedo s prodajom možemo vam dati neophodne savjete za načine pravilne upotrebe pojedinog proizvoda.

U prodaji se nalazi veliki izbor boja za pastel, akvarel, akrilik i ulje od renomiranog nizomeskog proizvođača Royal Talens a zastupljeni su njihovi brendovi Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Art Creation i drugi.

Royal Talens je proizvođač koji ima dugu tradiciju proizvodnje boja i pribora za slikarstvo. Proizvode odlikuje izuzetna kvaliteta, a rezultat toga je zastupljenost u preko 120 zemalja u svijetu.

Kistovi su njemačke proizvodnje od poduzeća Kolibri koji ima proizvode različitih oblika,  kvalitete i širokog spektra primjene. Primjena kistova za pojedine tehnike ovisna je o vrsti i kvaliteti dlake. Za tehniku akvarela koriste se kistovi prirodne, nježne dlake životinjskog porijekla, kao što su kravlja, poni, sibirska vjeverica i drugo. Kistovi za akrilne boje su rađeni od sintetske i prirodne dlake većinom svinjske za deblje namaze a za lazure kistovi mekše dlake. Sintetska dlaka je različite kvalitete a time kvaliteta, dugotrajnost i primjena kista. Kod slikanja uljanim bojama kistovi su većinom slični kao i za akrilne boje ali svakako trebaju biti otporni na agresivnost aditiva i otapala koji se upotrebljavaju prilikom rada sa uljanim bojama. Dugotrajnost kistova se može produljiti njihovim pravilnim pranjem i održavanjem.

Slikarsko platna su sa univerzalnom preparacijom i pogodna su za slikanje akrilnim i uljanim bojama talijanske proizvodnje. Platna su od različitih materijala kao što su pamuk, lan i juta zategnuta na blind okvir standardnih dimenzija. Ovisno od veličini platna dimenzionirana je drvena letvica blind okvira kako ne bi došlo krivljenja i raznih drugih deformacija koje se mogu desiti tijekom vremena.

Pored slikarskog programa zastupljen je hobi program, najpopularnije tehnike su vitraži(boje za staklo), pozlaćivanje i decoupage tehnike sa različitim vrstama tiskanih uzoraka i lakiranja.

Za grafiku u prodaji su alati, pribor i boje za duboki i visoki tisak a sve ostale specijalne strojeve, alate i pribor postoji mogućnost brza nabavke.

Za više detalja posjetite našu online trgovinu MICHELANGELO TRGOVINA